Bliv spejder hos HOLMESPEJDERNE

Bliv spejder hos HOLMESPEJDERNE

Ønsker du eller dit barn at blive spejder, så kontakt os på 70 23 82 70 eller via mail til kontakt [at] holmespejderne [dot] dk. Vi giver dig information om, hvor og hvornår du kan starte.

Kontingent 

Kontingentet er på 500 kr. for 4 måneder. 
Ved indmeldelse betales for 4 måneder, uanset hvornår på året der startes. Når der kommer en ny opkrævning, vil den være reguleret for den periode der allerede er betalt for. 
 

Familiespejdere dog kun 750 kr. for et helt år (går fra 1/1-31/12)
Ved indmeldelse betales 500 kr, uanset hvornår på året der startes. Inden den 1. maj kommer en ny opkrævning der er reguleret for den periode, der allerede er betalt for. 

Hos Holmespejderne er alle ledere frivillige, hvilket vil sige, at vi ikke får løn for vores arbejde, men vi synes det er sjovt, udfordrende og givende at udvikle børn og unge. 

Kontingentet bruges derfor til: 

  • at betale for vores hytte, som vi bruger til depot. 
  • tilskud til de mange aktiviteter, ture og lejre
  • uddannelse af vores ledere
  • at betale for udstyr m.v. 
  • markedsføring
  • administration

Vi har mange ledere - vores mål er at have én voksen leder for hver 5 spejdere - da vi oplever en stor værdi for børnene med stor voksenkontakt, men også fordi det er sjovere at være frivillig leder, når man er mange om opgaverne. 

Kontingentet er fastsat af vores generalforsamling.

 

Inden barnet starter, vil vil vi meget gerne have jer til at udfylde en online indmeldelse.   Online-tilmelding her.  Vorres kasserer vil så i løbet af kort tid sende en opkrævning på det første kontingent. 

Når indmeldelsen og betaling er ordnet får I udleveret en velkomst pakke med et tørklæde til spejderen og et informationsbrev til jer som forældre. 

Hvis I efter de to første gange finder ud af, at det at være spejder hos Holmespejderne alligevel ikke var det i forventede, tilbagebetaler kassereren de 500 kr. igen. Skriv en mail til kontakt [at] holmespejderne [dot] dk. og oplys kontonummer.  (Hvis tørklædet ikke returneres modregnes der 100 kr. for tørklædet.)

Spejderliv

Spejder er, når du ligger i bivuakken, og et græsstrå kilder dig i næsen. Når du føler et kick, mens du rappeller ned af klippen, og når dig og vennerne kommer over målstregen i et natløb. Kom og vær med, for de oplevelser vil du da ikke gå glip af!

Her på siden kan du se billeder fra nogle af de aktiviteter, vi har lavet.

Og i kalenderen kan du se, hvad vi har på programmet i fremtiden.

Læs mere på siden om os

 

Det Danske Spejderkorps har levet en folder med nogle generelle oplysninger om det at blive spejder.  Der er dog desværre ingen beskrivelse af det at være familiespejder.